Digitalni marketing Travel Marketing Instagram reklamiranje

Društvene mreže

Društvene mreže su odličan kanal za povezivanje sa potencijalnim korisnicima vaših usluga ili proizvoda. Veliki broj korisnika interneta koristi bar jednu društvenu mrežu, tako da dobrom strategijom možete da doprete do velikog broja ljudi i povećate njihovu svest o vašem brendu, proizvodu ili uslugama.Društvene mreže Travel Marketing Beograd

Instagram - najbrže rastuća društvena mreža a u odredjenoj starosnoj strukturi i najzastupljenija. Pruža vam mogućnost za komunikaciju sa pratiocima na dnevnom nivou a da ta komunikacija ne bude opterećujuća. Mi vam nudimo mogućnost vođeja vašeg naloga uz kompletnu pripremu materijala , tekstova i praćenje sa analizom izveštaja na mesečnom nivou.

Facebook - nezaobilazna društvena mreža za promociju vašeg biznisa. Pruža bezbroj mogućnosti u zavisnosti od proizvoda i usluga koje nudite. Mi vam nudimo vođenje vaših biznis stranica uz kompletnu pripremu i dizajn materijala koji se objavljuje kao i sačinjavanje izveštaja i promocija kampanja.

Youtube - društvena mreža, ili pretraživač, jako zastupljena i jako laka za korišćenje. Omogućava gledanje i deljenje video sadržaja i samim tim promociju vašeg prenda ili proizvoda kroz njih.

Kontaktirajte nas

Opšte informacije

  • O nama
  • Kontakt
  • Blog
  • Praksa

Kontakt

062 8222 533
office@travelmarketing.rs

MB: 63566039
PIB: 108601094
Slavka Rodića 2t,
11000 Beograd